نمایشگاه کتاب نماز و مهدویت در زندان‌های رودسر برپا شد

به مناسبت اعیاد شعبانیه و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، نمایشگاه کتاب با موضوع نماز و مهدویت در زندان‌های رودسر برپا شد. این نمایشگاه با هدف ترویج فرهنگ اسلامی و ارتقاء آگاهی زندانیان از معارف دینی برگزار گردید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندان های استان گیلان،به مناسبت اعیاد شعبانیه و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، نمایشگاه کتاب با موضوع نماز و مهدویت در زندان‌های رودسر برپا شد. این نمایشگاه با هدف ترویج فرهنگ اسلامی و ارتقاء آگاهی زندانیان از معارف دینی برگزار گردید.
در این رویداد فرهنگی، زندانیان علاقمند به بازدید از نمایشگاه پرداختند و از نزدیک با کتاب‌ها و منابع مختلف در زمینه نماز و مهدویت آشنا شدند. این نمایشگاه فرصتی مناسب برای زندانیان فراهم کرد تا به مطالعه و یادگیری در زمینه‌های مذهبی و فرهنگی بپردازند.
خانزاده رییس زندان رودسر گفت: برگزاری چنین رویدادهایی می‌تواند به ارتقاء روحیه معنوی زندانیان و ایجاد فضایی مثبت در زندان کمک کند.

انتهای خبر /

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha